Σασμός: Ο Αντρέας Βρουλάκης μαθαίνει για τον σασμό που ετοιμάζει η οικογένειά του με τους Σταματάκηδες και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Εκείνο, όμως, που θα τον γεμίσει σκοτεινές σκέψεις είναι όταν θα μάθει ότι ο Αστέρης, έχει ένα παιδί με την Αργυρώ και πως εκείνος έχει δωρίσει το νεφρό του στην ανιψιά του για να τη σώσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Σκοτεινές σκέψεις

Παίρνει την απόφαση να διαλύσει αυτή την συμφιλίωση, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε να βάλει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του. Κι όταν ο Παύλος, στο βάθος της ψυχής του, συνειδητοποίησε πως τα σχέδιά του μπορεί να καταρρεύσουν σαν πύργοι από χαρτί, δεν πτοείται.
«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο σασμός ανάμεσα στις φαμελιές μας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει», λέει στον παπά-Μιχάλη, ο οποίος ανησυχεί ιδιαίτερα για την άφιξη του Αντρέα.

Στο μεταξύ, ο Μαθιός είχε αρχίσει να ξεπερνά το κίνδυνο. Συνειδητοποιώντας ότι ο Νικηφόρος είναι γιος, μοιράζεται αυτή την αλήθεια με την οικογένειά του. Η Καλλιόπη δεν μπορεί παρά να συγκινηθεί από, ενώ ο Αστέρης τρέχει να ενημερώσει την Αργυρώ για τα νέα. «Το μόνο που δεν περίμενα σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι να είμαι θείος του Νικηφόρου. Χαίρομαι πολύ και ξέρω πως η ζωή του Μαθιού θα αλλάξει. Ήδη του είχε αγάπη του μικρού. Σκέψου τώρα πόσο καλύτερη θα είναι η σχέση τους», θα της πει, αλλά εκείνη αντί να χαρεί μαζί του, θα εκφράσει τις ανησυχίες της για την άφιξη του θείου της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι έρευνες του Αντώνη, για τον πυροβολισμό στο μαντρί, βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Δημήτρης, στριμώχνει άσχημα τον Μαθιό για να μάθει τι συνέβη εκείνη την μέρα.Τέλος, καθώς βραδιάζει, ο Παύλος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει τις ισορροπίες του.