Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Πέτρος φτάνει στο νοσοκομείο και αντικρίζει τη Λαμπρινή μετά από μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο Στελής τον ενημερώνει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και τον προτρέπει να την επισκεφθεί στην Κρήτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λαμπρινή λυγίζει στην αγκαλιά του

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα ζητά από τον Πέτρο να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Αποφασίζοντας να το κάνει, ο Πέτρος ξεκινάει για την Κρήτη, επιθυμώντας να δει τη μητέρα του χωρίς να προκαλέσει εντυπώσεις. Παρά την προσπάθειά του να μην εντοπιστεί, ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. Ωστόσο, ο Πέτρος βρίσκει το δωμάτιο της Λαμπρινής και την αντικρίζει μετά από μήνες. “Πετρή μου, το ήξερα ότι είσαι ζωντανός”, του λέει και αρχίζει να κλαίει στην αγκαλιά του.

Την ίδια στιγμή, ο παπά-Γρηγόρης διαπιστώνει ότι ο γιος του είναι ζωντανός και χάνει τα λόγια του. Αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σειράς. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη φτάνει στην Κρήτη για να μείνει με τον Στελή και η συνάντησή της με τον Πέτρο θα σηματοδοτήσει επίσημα την έναρξη ενός φλογερού έρωτα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ