Η Ελπίδα στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του OPEN, ανακτά την συνείδησή της. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα θυμάται την βίαιη συμπεριφορά της Ευγενίας

Η Ελπίδα στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του OPEN “Έρωτας Φυγάς“, ανακτά την συνείδησή της, ωστόσο αρνείται να δεχτεί την πρόταση του Μάρκου.

Ο Κοντογιάννης βλέπει στην περιουσία του Ιάσονα μία ευκαιρία για απόκτηση πλούτου και ενώ σε μία προσπάθεια για επίθεση, διασώζει την ζωή του Στέφανου, ο ίδιος παραμένει ο μεγαλύτερος αντίπαλός του. Τα σχέδιά του όμως δεν εξελίσσονται όπως είχε προγραμματίσει.

Η Ελπίδα, στο μεταξύ, θυμάται την βίαιη συμπεριφορά της Ευγενίας προς αυτήν κάτι που την οδηγεί στην μη αποδοχή της πρότασης του Μάρκου να αφήσουν πίσω το παρελθόν. Δεν θέλει να δώσει συγχώρεση στην Ευγενία για τα όσα της έκανε.

Ταυτόχρονα, ο Στρατής και η Γεωργία μπλέκονται στη δολοφονία του Μίμη, όμως ο Μάρκος βοηθάει τον Στρατή να αποφύγει την δίωξη. Ο Μάρκος καταφέρνει να υποστηρίξει την αθωότητα του Στρατή, παρουσιάζοντας στην εισαγγελέα τον σχέδιο απόδρασης με την Αλεξάνδρα, κάτι που αθωώνει τον Στρατή!.