Ο Ισίδωρος ψυχραίνεται με την Αμαλία και φεύγει στο Λονδίνο. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παρατάει την Αμαλία και φεύγει στο Λονδίνο

Τα περιστατικά με την Αμαλία που εμπλέκεται στις υποθέσεις των Βρεττάκων συνεχίζονται. Παρά τις κουβέντες του Ισίδωρου, η Αμαλία συνεχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες, πατώντας στο ότι πλέον είναι σύζυγος του.

Έχει ήδη ανταλλάξει βαριά λόγια με την Αθηνά, τη Μαρίνα και τον Μάνο. Παρ’ όλα αυτά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια δεν σταματά και μία ακόμα αυθαίρετη πρωτοβουλία της θα αναστατώσει το σπίτι των Βρεττάκων.

Ο Ισίδωρος, μαθαίνει τελευταίος τι έχει γίνει και εκρήγνυται από οργή κατά της Αμαλίας. Πιο συγκεκριμένα, ανακαλύπτει ότι απάντησε σε emails εταίρων των Βρεττάκων εξ ονόματος του χωρίς να τον ενημερώσει.

Μόλις ο Ισίδωρος το μαθαίνει, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να την επιπλήξει. Η Αμαλία, ωστόσο, βρίσκει δικαιολογία, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να τον απαλλάξει.

Αν και ο Ισίδωρος, λίγο αργότερα, αποφασίζει να καλύψει το θέμα μπροστά στο συμβούλιο για να αποφευχθεί μεγαλύτερη ένταση στην εταιρεία, κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο τους, ενώ παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα αντιλαμβάνονται ότι η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική.

Κατανοούν ότι πρέπει να απομακρύνουν την Αμαλία από το παιδί, αφού της έχουν ήδη εκφράσει διαμαρτυρίες και δεν διορθώνεται. Και η Ιουλία, όμως, είναι εξοργισμένη από την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει προσωπικά με την Αμαλία.

Με αυστηρότητα, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα email που έστειλε χρησιμοποιώντας το όνομα του Ισίδωρου, αλλά η Αμαλία εξακολουθεί να δικαιολογεί τις πράξεις της.

Ο Ισίδωρος, από την πλευρά του είναι ψυχρός απέναντi της και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξεχάσει ότι συνέβη. Νιώθει πως ήταν λάθος να προχωρήσει σε γάμο και αποφασίζει να της δείξει ότι δεν επιτρέπει τέτοιου είδους τακτικές. Έτσι, λοιπόν, κανονίζει κρυφά τα πάντα, και χωρίς να της πει τίποτα φεύγει μόνος για Λονδίνο για να δει την κόρη του, την Αντιγόνη.