Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Βασιλική και ο Φίλιππος θα αντιμετωπίσουν δύσκολες στιγμές, καθώς αποφασίζουν να χωρίσουν και να τερματίσουν τον γάμο τους. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Βασιλική δεν αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την άφιξη της αδερφής της, της Αριάδνης, και της έχει ήδη εκφράσει ανοιχτά το γεγονός ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί της.

Η αδιαλλαξία της Βασιλικής ενοχλεί τον Φίλιππο, ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει τη ψυχρότητα της γυναίκας του απέναντι στην αδελφή της, ενώ η τραγική ιστορία της δικής του αδερφής, της Στέλλας, που παραμένει ανοιχτή πληγή, προσθέτει περισσότερη ένταση.

Σε μια ξεκάθαρη συζήτηση, ο Φίλιππος εκφράζει στην Βασιλική την απογοήτευσή του για τη στάση της, ενώ η ίδια αντιδρά και ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Μετά από λίγες μέρες, οι καυγάδες συνεχίζονται, και η Βασιλική αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της την κόρη τους, ενώ στη συνέχεια ανακοινώνει στη μητέρα της την απόφασή της για διαζύγιο, για το οποίο συμφωνεί και ο Φίλιππος.

Η Χάιδω και Ο Στάθης κάνουν τα πάντα για να ξανά φέρουν κοντά τα παιδιά τους, ενώ αντίθετα η Αρετή πανηγυρίζει με αυτή την εξέλιξη.