Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν η Αμαλία και η Μιράντα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Αμαλία και Μιράντα

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν η Αμαλία και η Μιράντα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η αποκάλυψη που περιμένει εδώ και καιρό το τηλεοπτικό κοινό έρχεται. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Αμαλία, αντιμέτωπη με το γεγονός ότι η Μιράντα είναι έτοιμη να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της για να σώσει την Νικολέτα, που πιστεύει πως είναι η κόρη της, τρελαίνεται. Προσπαθώντας να προστατεύσει τη μητέρα της, οδηγείται στην μεγάλη απόφαση και, με δάκρυα στα μάτια, αποκαλύπτει την αλήθεια: ότι η ίδια είναι η πραγματική της κόρη.

Η Μιράντα σοκάρεται και η η Αμαλία της εξηγεί λεπτομερώς όλα όσα έχουν συμβεί. Η γυναίκα δυσκολεύεται να πιστέψει όσα ακούει, ενώ παράλληλα αισθάνεται ενοχές για τον ρόλο της στον έρωτα που η κόρη της είχε για τον Ντίνο. Παρόλα αυτά, προτεραιότητά της Μιράντας είναι να λογαριαστεί με την Βικτώρια.

Εξοργισμένη χτυπάει την πόρτα των Μπουραντάδων και απαιτεί εξηγήσεις για τα ψέματα που της είπε. Η Βικτώρια, όμως δεν πτοείται και της λέει ότι όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε την κόρη της με αγάπη και πλούτο. Αφού αποχωρήσει από το σπίτι των Μπουραντάδων, η Μιράντα νιώθει την ανάγκη να μείνει μόνη της.

Ο Ντίνος αντιλαμβάνεται την απουσία της και την αναζητά παντού, αλλά μάταια. Η Μιράντα όχι μόνο τον αποφεύγει, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει να χωρίσει και να επιστρέψει στην Πάτρα…