Στιγμές μεγάλης έντασης αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τους χαρακτήρες Ισμήνη και Κωνσταντίνο να έρχονται αντιμέτωποι με μια κρίσιμη κατάσταση. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Kρίσιμη κατάσταση

Στιγμές μεγάλης έντασης αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τους χαρακτήρες Ισμήνη και Κωνσταντίνο να έρχονται αντιμέτωποι με μια κρίσιμη κατάσταση, καθώς θα πρέπει να επισκεφθούν το νοσοκομείο λόγω έκτακτης κατάστασης υγείας που αντιμετωπίζει η Αιμιλία.

Τη στιγμή που η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος είναι στη δουλειά, η Αιμιλία εμπλέκεται σε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάζεται άμεση νοσηλεία. Πληροφορούνται γρήγορα για το συμβάν και κατευθύνονται προς το νοσοκομείο. H ανησυχία τους ενώ ταξιδεύουν για το νοσοκομείο είναι υψηλή, με αποτέλεσμα να συντριβούν από το φόβο και τη σκέψη του τι θα συναντήσουν.

Όταν φτάνουν εκεί, ο γιατρός τους ενημερώνει για την κατάσταση της Αιμιλίας. Μαθαίνουν ότι θα χρειαστεί να παραμείνει για νοσηλεία, κάτι που προκαλεί άλλο ένα κύμα ανησυχίας. Tόσο η Ισμήνη όσο και ο Κωνσταντίνος δεν πρόκειται να αποχωριστούν την κόρη τους ούτε δευτερόλεπτο, όπως θα κάνει επίσης και ο Λυκούργος που θα τρέξει για να είναι δίπλα στην οικογένειά του.