Σασμός: Ο Τόλης, εν αγνοία του μπλέκει στα σκοτεινά σχέδια της Βασιλικής και της Καλλιόπης.

Ο παπα-Μιχάλης ξεκινά με τον Παύλο, εστιάζοντας στον Ανδρέα και την Εύα, μιλώντας του για τους φόβους του για την εξέλιξη της σχέσης τους, η οποία φαίνεται να είναι πηγή ανησυχίας για πολλούς.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες από την Εύα σχετικά με τον Μαθιό. Είναι πεπεισμένος ότι κρατά κάποια σημαντική πληροφορία που θα του φανεί χρήσιμη στον αγώνα του εναντίον των Σταματάκηδων. Παρόλα αυτά, η Εύα διστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της και προσπαθώντας να κρύψει την ανησυχία της αναζητά στήριξη από τον Βαγγέλη.

Ταυτόχρονα, ο Αντώνης αντιμετωπίζοντας το βάρος των γεγονότων, αποφασίζει να υποβάλει παραίτηση από την αστυνομία. Νιώθει υπεύθυνος για το αίμα που χύθηκε και που δεν κατάφερε να εμποδίσει, και η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Παράλληλα, η Θοδώρα επιστρέφει στο χωριό διαφορετική, αρνούμενη να ξανασυνδεθεί με τον Γιώργο, ενώ η Μαρίνα έχει ένα κακό προαίσθημα για την νύχτα που έρχεται. Και, όντως, η Καλλιόπη και η Βασιλική υλοποιούν τα σκοτεινά τους σχέδια, εκτελώντας μια δολοφονική επίθεση. Μάλιστα, ο Τόλης, χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις τους, γίνεται μέρος του σχεδίου τους.