Στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Γη της Ελιάς”, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα βιώσουν δραματικές στιγμές, με την κόρη τους Αιμιλία να πρωταγωνιστεί σε σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στην δουλειά τους, θα μάθουν, σύμφωνα με το My TV, πως η Αιμιλία τραυματίστηκε και μεταφέρεται εκτάκτως στο νοσοκομείο. Τρελαμένοι από την αγωνία, φτάνουν στο νοσοκομείο, ανυπομονώντας να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση της Αιμιλίας.

Με τον γιατρό να παρουσιάζει την κατάσταση ως κρίσιμη και με την ανάγκη νοσηλείας της μικρής, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη δεν απομακρύνονται από το πλευρό της, καθώς και ο Λυκούργος έρχεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η αποκαλούμενη “εισβολή” της Λουκίας στη ζωή του Λυκούργου, έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί η Χάιδω να πάρει ανάσα και να νιώθει ζαλάδα. Η Βασιλική χτυπά συναγερμό, με ασθενοφόρο να μεταφέρει εσπευσμένα την Χάιδω στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της είναι κρίσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια.

Τον επόμενο διάστημα, η Χάιδω παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο Λυκούργος δεν την αφήνει ούτε λεπτό μόνη. Μετά από πολλές δύσκολες μέρες, η Χάιδω αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ η σχέση της με τον Λυκούργο φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο έντονη.