Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ, γνωρίζοντας πλέον τον αληθινό λόγο που ο Αντρέι έφτασε στη Μάνη, εκφράζει την επιθυμία να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας. Ωστόσο, ο Αντρέι διατηρεί εντελώς διαφορετική άποψη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Αναπάντεχη συμμαχία

Παράλληλα, η αναπάντεχη συμμαχία ανάμεσα στον Σπήλιο, τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο αναπτύσσεται, με τον Σπήλιο να αποκτά ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από τον φιλόδοξο πειρατή που παρουσίαζε μέχρι πρότινος.

Η Πολυξένη αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο, ο οποίος γεμάτος μίσος, επιδιώκει εκδίκηση. Ταυτόχρονα, η Δαμιανή, αντιλαμβανόμενη με τρόμο και απόγνωση ότι η απελπιστική της πράξη να σκοτώσει τον εγγονό της, αντί να βοηθήσει τον γιο της, τον Τζανή, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Κανέλλο.

Έχοντας ως όπλο την γοητεία που για χρόνια ασκεί πάνω του, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να τον πείσει ότι οι υποψίες του Αντρέι, ότι ο Τζανής είναι ο φονιάς του μωρού, είναι εντελώς αβάσιμες…

Τώρα πια η αρχόντισσα των Λασκαραίων αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός στενεύει γύρω της και ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια νέα συνωμοσία για να προστατεύσει τόσο τον γιο της όσο και τον εαυτό της.