Κάνε ότι κοιμάσαι 2ος Κύκλος Επόμενα Επεισόδια: Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη… Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέο κύκλο επεισοδίων…

Κάνε ότι κοιμάσαι 19/12 Επεισόδιο 30

Ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του, η οποία φεύγει από το σπίτι. Ο Μάκης αναζητά στοιχεία για τον φοιτητή που στο παρελθόν έκανε το καρφί του Αχιλλέα σε βάρος του Ίκαρου.

Ο Σταύρος συνεχίζει τους εκβιασμούς στον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου, πιέζοντας για την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας. Η Χρύσα αρχίζει να κλονίζεται και αμφιβάλλει για τον Σταματάκη και τον φόνο της γυναίκας του.

Η Πέρσα υποστηρίζει στην Αστυνομία τον Σταματάκη σε σχέση με τις ερωτικές του φωτογραφίες, επιμένοντας ότι δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του. Ο Λημνιός συμπαραστέκεται στη Δάφνη, η οποία τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο.

Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Σταματάκη να παραδοθούν. Ο Λάκης ζητάει από την Μπετίνα διαζύγιο. Ο Πέτρος αρνείται να σκοτώσει τον Λημνιό. Η Ζωή ξεμπροστιάζει τον Τόλη κι εκείνος της λέει ότι αξίζει περισσότερο από εκείνη να έχει μητέρα την Μπετίνα.

Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη. Τι θα προκαλέσει ο καβγάς τους;