Η παραλία: Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα… Παρακάτω τα επεισόδια που θα προβληθούν από 18 έως 21/12…

Η παραλία επόμενα επεισόδια 65-66-67-6

18/12 Επεισόδιο 65

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ρητά ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές υποθέσεις του.



Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης στον πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη.

19/12 Επεισόδιο 66

Έπειτα από την εξομολόγηση του Σήφη, ο Καραχάλιος αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο, ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι.

Παράλληλα, η κοινωνικότητα της Ελένης γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ δέχεται το επίμονο φλερτ του αδερφού μιας φίλης της από τη λέσχη βιβλίου. Η Ελένη, με τη σειρά της, κολακεύεται αφάνταστα και επιδιώκει την παρέα του.

Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπηδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους, αλλά θα προκαλέσει άγχος στη Μαρία, η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν την αποχαιρετιστήρια νύχτα που πέρασαν μαζί.

20/12 Επεισόδιο 67

Ο Διονύσης, με βαριά καρδιά, υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας, αλλά και της οικογένειάς του, και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί.

Ίσως βέβαια να είναι πλέον ήδη πολύ αργά. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει, σχετικά με την εμπλοκή του στη σκοτεινή συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

21/12 Επεισόδιο 68

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα του κοινοβίου και του χωριού λόγω της εμφάνισής της.

Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.