Η Φιλιώ γίνεται κουμπάρα της Ιουλίας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η απρόσμενη επιστροφή του Χρήστου προκαλεί σύγχυση στον Γιωργίκη, ο οποίος φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο γιος του στα νέα του γάμου του . Από την άλλη πλευρά, η Ιουλία δείχνει αμέσως την συμπάθεια της προς τον νεαρό και ξεκινά να βλέπει τον μελλοντικό σύζυγό της με διαφορετικό μάτι, ως έναν πατέρα που νοιάζεται και φροντίζει για το παιδί του.

Ταυτόχρονα, ο Στασινόπουλος, πατέρας κι αυτός, ξεκαθαρίζει στην Κατερίνη ότι επιθυμεί να δει τον γιατρό Γκλαβάνη ως γαμπρό για τη Φιλιώ, η οποία όμως αρνείται πεισματικά να παντρευτεί τον εν λόγω άντρα.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον θάνατο του Φώτη συνεχίζονται, με τον Κωστή να πιέζει τον Ζαφείρη να παραδεχτεί την εμπλοκή του, ενώ ταυτόχρονα, ο ίδιος δέχεται πιέσεις να αναλάβει τον ρόλο του κουμπάρου στο γάμο του Γιωργίκη με την Ιουλία.

Προσπαθώντας να αποφύγει αυτή την κουμπαριά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο κλήρος πέφτει στη Φιλιώ, η οποία δέχεται μη έχοντας άλλη επιλογή. Έτσι, λοιπόν, χωρίς να το γνωρίζει, κάνει έναν εφιάλτη της Ιουλίας πραγματικότητα.