Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο υπαστυνόμος Γιαμαλής βιάζεται να πάει στον “Παράδεισο” για να εξακριβώσει αν πράγματι η Στέλλα τον πήρε τηλέφωνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Υποψίες

Η Στέλλα καλεί ανώνυμα την αστυνομία για να δώσει πληροφορίες. Όταν η Μιράντα την πιάνει εν ψυχρώ, αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνο. Ο αστυνόμος Γιαμαλής, όμως, καταλαβαίνει τη φωνή της και την αναζητά.

Ο υπαστυνόμος Γιαμαλής, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναγνωρίζει τις φωνές στο ακουστικό και βιάζεται να πάει στον “Παράδεισο” για να εξακριβώσει αν πράγματι η Στέλλα τον πήρε τηλέφωνο.

Ωστόσο, εκείνη δεν παραδέχεται τίποτα. Στη συνέχεια, ρωτά την Αμαλία για το περιστατικό με τη Βικτώρια, αλλά και αυτή δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με τον Άγη.

Ο υπαστυνόμος συναντά τον Φώτη και τον ρωτά αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, αφού θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του “Παραδείσου”.

Ο Χρήστος πηγαίνει στο “Μπραζίλ” για να μάθει πληροφορίες για τον Αποστόλη, αλλά η Μάγια καταφέρνει να του βγάλει το πουκάμισο και να δει το έγκαυμα.

Ο Άγης τηλεφωνεί στο σπίτι του και εξομολογείται στην Πολυξένη και στον πατέρα του ότι επιτέθηκε στη Βικτώρια.