Η παραλία επόμενα επεισόδια: Πέρασε μόλις μία ημέρα από τα Χριστούγεννα, και μια απροσδόκητη εξαφάνιση, σε συνδυασμό με την ακόμα ανεξιχνίαστη υπόθεση δολοφονίας της Ρηνιώς, δημιουργεί νέας φύσεως εφιάλτες…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Εφιάλτες και δυσκολίες

Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά πίσω από αυτά τα ανεξήγητα γεγονότα. Στο μεταξύ, η Ελένη αναλαμβάνει να οργανώσει μια λέσχη ανάγνωσης και επικεντρώνεται στην εργασία της, ενώ ο Διονύσης αντιμετωπίζει συναισθήματα οργής και απελπισίας.

Βρισκόμαστε στα τέλη του Δεκεμβρίου, και το ψύχος έχει γίνει δριμύτερο, καθιστώντας τη ζωή των χίπηδων στην παραλία ακόμα δυσκολότερη και προβληματική.

Η Νικολίνα ανησυχεί για τις νέες φιλίες που δημιουργεί ο Δημητρός με τους χίπηδες, ενώ στην Αθήνα, οι δυσκολίες του Καραχάλιου στη Γενική Ασφάλεια των Αθηνών επιδεινώνονται.

Ο λόγος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, είναι η σύγκρουση με τους ανωτέρους του λόγω της συμπεριφοράς του. Σε μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ του Διονύση και της Υπατίας, αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες.