Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη με το Μάρκο παίρνουν κλήσεις για να καταθέσουν την επομένη. Η Κρίστια, παρ΄ όλο που ο Μάρκος προσπάθησε να την καθησυχάσει ότι ο Παύλος δε μπορεί να είναι ο Γρηγόρης, αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 64

Η Κρίστια λέει στο Μάρκο ότι ο Παύλος της όρμησε και τη φίλησε. Ο Μάρκος νευριάζει που το ακούει κι η Κρίστια του λέει πως πιστεύει ότι ο Παύλος είναι ο Γρηγόρης. Ο Μάρκος μένει άναυδος που το ακούει αυτό, προσπαθεί να της πει ότι είναι παράλογο και μόνο που το σκέφτηκε, αλλά, η Κρίστια νιώθει πως είναι έτσι.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 7/10 Επεισόδιο 64

Ο Γρηγόρης λέει στη Χλόη ότι έκλεισε εισιτήρια να φύγουν για λίγες μέρες για την Κρήτη, αλλά, εκείνη του λέει πως μίλησε με την Κρίστια και της είπε να βρεθούν πάλι οι τέσσερις τους. Ο Παύλος νευριάζει, αφού είχε πει στη Χλόη να κόψει με την Κρίστια, αλλά, η Χλόη, που έχει αποφασίσει να μην του πει τίποτα για το δεύτερο κινητό του, που βρήκε, του λέει για ποιο λόγο θέλει να βρεθούν με την Κρίστια και το Μάρκο, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο.
Ο Φάνης, ταραγμένος απ΄ τη συνάντηση με τον άντρα στην ταβέρνα, βλέπει το μήνυμα του Χριστόφορου και καταλαβαίνει ότι τον ψάχνει.
Όταν πάει στην εταιρία, ο Χριστόφορος έξω φρενών, τον ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία, ενώ τον είχε αναγνωρίσει.
Η Ειρήνη με το Μάρκο παίρνουν κλήσεις για να καταθέσουν την επομένη. Η Κρίστια, παρ΄ όλο που ο Μάρκος προσπάθησε να την καθησυχάσει ότι ο Παύλος δε μπορεί να είναι ο Γρηγόρης, αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.