Σασμός: Ο Μαθιός έχει μια διαφωνία με τον Νικηφόρο, ενώ η Βασιλική αντιλαμβάνεται ότι ο Ευθύμης έχει αποκαλύψει τα μυστικά της οικογένειάς της σε κάποιον άλλο. Μαζί με την Καλλιόπη, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Βασιλική ζητά την βοήθεια της Καλλιόπης

Η Βασιλική ζητά την βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που βρήκε στο ξενοδοχείο από τον νεκρό Φαρμάκη. Της αναφέρει ότι μετά τον εντοπισμό του πτώματος, κάποιος άλλος γνωρίζει πολλά και εκπληρώνει τώρα τις επιθυμίες του νεκρού.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι η αγάπη του για τον Μαθιό υπερισχύει του θυμού του και αυτοί δύο συμφιλιώνονται, καταλήγοντας όλοι μαζί να αποτελούν μια ενωμένη οικογένεια.

Παράλληλα, ο Αστέρης αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα με πιο θετικό μάτι και ονειρεύεται μια ευτυχισμένη ζωή με την Αργυρώ.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος αναγνωρίζει τις καλές προθέσεις της Καλλιόπης αναφορικά με τον γιο της και απέναντι στην ανιψιά του, καθώς και στους υπόλοιπους μέλη της οικογένειας Βρουλάκη.