Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια 55-56-57-58-59

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη. Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη – τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Τι συνέβη τελικά με την Κλαίρη;

Η δραματική σειρά «Το ναυάγιο» επιστρέφει με απρόσμενες εξελίξεις, ανατροπές και πολλές αποκαλύψεις.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Επεισόδιο 55. Η Ειρήνη, απαρηγόρητη που έχασε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα το όνειρό της.

Ο Βασίλης βρίσκει τον Μάριο τραυματισμένο από τη σφαίρα της Στέλλας και αναλαμβάνει να κουκουλώσει την επίθεση. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στη Θοδώρα αλλά αυτή τον διώχνει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη.

Η Λίνα φεύγει επειγόντως από την Αθήνα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αιτία του τραγικού θανάτου τους, που τον αναστατώνουν και τον γεμίζουν ερωτηματικά, που ζητούν απάντηση.

Επεισόδιο 56. Ο Άγγελος υποψιάζεται τον Ιπποκράτη. Μεταφέρει τις σκέψεις του στον Πέτρο, ο οποίος φοβάται ότι η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Δημήτρης έχει απολύσει τη Θοδώρα και η Λίνα με την Πολυξένη παλεύουν να τον πείσουν ότι την έχει αδικήσει.

Η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λίνας με τον Στέφανο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στις οικογένειες της Λίνας και του Μάκη.

Η Βάσω και ο Άγγελος μοιράζονται τα δικά τους προσωπικά μυστικά. Στο σπίτι της Στέλλας, η δραματική συμπλοκή συνεχίζεται, καθώς η Στέλλα και ο Βασίλης παλεύουν να πάρουν το όπλο από τον Μάριο.

Οι ζωές όλων βρίσκονται σε κίνδυνο. Ο Στελής ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για το γάμο της Ειρήνης και παίρνει μαζί του τη φωτογραφία του Πέτρου που του έδωσε η Λαμπρινή. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη. Πηγαίνει στο σπίτι της και πέφτει πάνω στον Ιπποκράτη.

Επεισόδιο 57. Η αιματηρή περιπέτεια της Στέλλας και του Βασίλη φτάνει στο τέλος της, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Ο Βασίλης ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης, ενώ ο Ιπποκράτης, στην πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρο, φροντίζει να τον «ανακρίνει» με τον τρόπο του, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τη ζωή του και το παρελθόν του. Ο Πέτρος βρίσκεται μπροστά στην εικόνα του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο σπίτι του Ιπποκράτη.

Η Βάσω εξομολογείται στον Άγγελο ένα μυστικό της που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους. Η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της και ο Ιπποκράτης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Πριν φύγει από την Κρήτη, η Λίνα είναι αποφασισμένη να απολογηθεί στη Θοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Στέφανο. Πηγαίνει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη.

Επεισόδιο 58. Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι ο Άγγελος μπήκε στο γραφείο του. Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Πέτρο τα όσα βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του.

Η Θοδώρα ενημερώνει τον Μάκη για τη γνωριμία της με τη Λίνα και για τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη, κι έτσι ο Μάκης αρχίζει να ξανασκέφτεται τον χωρισμό τους.

Η Δήμητρα προειδοποιεί την Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης δεν θα εγκρίνει τη φιλία της με τον Πέτρο. Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα και πέφτει πάνω σε κάποιον που δεν περίμενε ποτέ να δει.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη.

Ο Άγγελος μαθαίνει τον λόγο για τον οποίο πέθαναν οι γονείς του και το μοιράζεται με τη Βάσω. Ο Ιπποκράτης αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να πάει η Ειρήνη στο Παρίσι.

Επεισόδιο 59. Ο Παντελίδης προσπαθεί να «χτυπήσει» τη Στέλλα πιέζοντας τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Ο Μάκης θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα αλλά αυτή τη φορά τον διώχνει εκείνη. Ο Στελής συναντιέται με τον Πέτρο και είναι σίγουρος πως πρόκειται για το γιο της Λαμπρινής.

Η Αλίκη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα αντέξει να ξαναπροδώσει τον Γιώργη για να σώσει τον αδελφό της;

Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη – τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Τι συνέβη τελικά με την Κλαίρη;