Η Θεοδώρα, τελικά, προχωρά τη διαδικασία της έκτρωσης και στο πλευρό της βρίσκεται η Μαργαρίτα. Ωστόσο, θυμωμένη με τα όσα συνέβησαν, αποκαλύπτει στην Ειρήνη κάτι που την εξοργίζει. Της λέει ότι ο Παρασκευάς κορόιδευε και τις δύο, εξηγώντας της ότι την ίδια περίοδο είχε σχέση και με την ίδια κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να μάθει κανείς τίποτα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ειρήνη αντιδρά εκρηκτικά σε αυτές τις αποκαλύψεις και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Παρασκευά. Τον βρίσκει και αφού τον βρίσει ορμά να τον λιντσάρει. Κι ενώ ο Παρασκευάς βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την αποκάλυψη αυτής της παράλληλης σχέση, η Ειρήνη, μετά από όσα έγιναν, φαίνεται να τον έχει συγχωρέσει.

Έτσι, λοιπόν, μετά από λίγες μέρες, η Ειρήνη αποφασίζει να μιλήσει με τη Θεοδώρα. Της ανακοινώνει ότι σκέφτηκε τα πράγματα και είναι πρόθυμη να δώσει στον Παρασκευά μια ακόμη ευκαιρία.

Εν τω μεταξύ, η Ασπασία, που πλέον γνωρίζει τα πάντα, συμβουλεύει την Ειρήνη να ξανασκεφτεί την απόφασή της. Εκφράζει τις αμφιβολίες της για το κατά πόσον ο Παρασκευάς είναι πραγματικά άξιος εμπιστοσύνης και αν η επανασύνδεση είναι πραγματικά η σωστή επιλογή.