Η Αμαλία καταλήγει σε μια σημαντική απόφαση και παραμένει πιστή σε αυτήν. Ωστόσο, όταν προκύπτει η ανάγκη για μια ακόμη πιο δραστική ενέργεια, διστάζει από φόβο. Ο Πάρης, παρά την επιθυμία του να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, βρίσκει την Γεωργία και την Όλγα να προσπαθούν να τον αποτρέψουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Έντονα εκνευρισμένος, ο Χριστόφορος εισβάλλει στο σπίτι των Βασιλείου με την πεποίθηση να φυλακίσει τον Πάρη και να γίνει ο μόνος κηδεμόνας του παιδιού της Γεωργίας. Οι Βασιλείου αισθάνονται τρόμο από τη συμπεριφορά του, ενώ η Γεωργία έχει οργιστεί βαθύτατα.

Ο Πάρης, αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση, αποφασίζει ότι δεν αντέχει άλλο και κατηγορεί ανοιχτά τον Σίμο για παγίδευση, δηλώνοντας αποφασισμένος να τον αποκαλύψει.

Από την πλευρά της, η Βικτώρια προσπαθεί να ηρεμήσει τον Αποστόλη μετά την απόφαση του εισαγγελέα

Η κατάθεση του Στέφανου για την παρουσία της Νέλλυς και του Σίμου στην οικία του Ρένου μπορεί να είναι το κλειδί για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Σίμος και ο Χριστόφορος πιέζουν την Αμαλία να καταθέσει μήνυση, ωστόσο η Βικτώρια της συστήνει να μην το κάνει, προειδοποιώντας για τις κοινωνικές συνέπειες που συνεπάγεται ένας βιασμός για μια γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά, η Αμαλία συλλογίζεται την απόφασή της, ειδικά όταν και η Μιράντα την ενθαρρύνει να προχωρήσει με τη μήνυση εναντίον του βιαστή της.