Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος απαγορεύει στην Αμαλία να μιλήσει στην αστυνομία για τον Άγη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα καταγγέλλει τον Άγη για την επίθεση της Βικτώριας

Η Αμαλία πανικοβάλλεται όταν βλέπει τον Άγη με αίμα στο μανίκι του. «Τι είναι αυτά; Τι συμβαίνει, πες μου;», τον ρωτά, όμως εκείνος αρνείται να της εξηγήσει το τι έχει συμβεί και εξαφανίζεται. Λίγο αργότερα, ο Σίμος, ανήσυχος, τρέχει για να βρει τη Βικτώρια στο νοσοκομείο, και η Αμαλία τον συνοδεύει.

Όταν μαθαίνουν τι έχει συμβεί, ο Χριστόφορος απαγορεύει στην Αμαλία να μιλήσει στην αστυνομία για τον Άγη. Αυστηρά της λέει, «Δεν θα πεις τίποτα και, περισσότερο, ότι τον είδες με αίματα. Κατάλαβες;»

Παράλληλα, η Βικτώρια έχει διαφύγει τον κίνδυνο και κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, δεν λέει την αλήθεια. Αντ’ αυτού, δηλώνει, «Σας είπα, δεν ξέρω! Δεν αναγνώρισα αυτόν που με χτύπησε, φορούσε κουκούλα», ισχυρίζεται.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα, η οποία έχει ακούσει κρυφά τη συνομιλία του Χριστόφορου με την Αμαλία, καλεί ανώνυμα την αστυνομία. Όταν στο τηλέφωνο απαντά ο Γιαμαλής, ακούει τη φωνή που λέει, «Ξέρω τον ένοχο της επίθεσης στη Βικτώρια Καρτεζίνη».

Πριν κλείσει το τηλέφωνο, όμως, μπαίνει στο γραφείο η Μιράντα και ρωτά: «Στέλλα, τι κάνεις εδώ; Με ποιον μιλάς στο τηλέφωνο;» Αυτά τα λόγια τα ακούει όμως και ο υπαστυνόμος, ο οποίος καταλαβαίνει αμέσως ότι το ανώνυμο τηλεφώνημα προήλθε από τον «Παράδεισο»..

Αμέσως ο υπαστυνόμος Γιαμαλής κατευθύνεται προς τον «Παράδεισο» για να διαπιστώσει αν η Στέλλα ήταν η κοπέλα που τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα.

Φυσικά εκείνη αρνείται τα πάντα, όπως και η Αμαλία. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Άγης τηλεφωνεί στο σπίτι του και αποκαλύπτει στην Πολυξένη και στον πατέρα του ότι εκείνος επιτέθηκε και τραυμάτισε την Βικτώρια.