Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς , καθώς θα αποκαλυφθεί η αληθινή ταυτότητα της Εύας.

Σασμός εξελίξεις – Ο Παύλος κόκκινο πανί για τους Σταματάκηδες

Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη θα επηρεάσει βαθιά την Άνω Ποριά. Η Εύα θα σχεδιάσει επίθεση κατά του Μαθιού, αλλά η συνέπεια θα είναι ο θάνατος ενός εργάτη από τον αδίστακτο σχεδιασμό της αδερφής του Ευθύμη. Ο Μαθιός, συνειδητοποιώντας την τραγωδία, θα συγκλονιστεί από το γεγονός ότι επέζησε κατά τύχη. Ταυτόχρονα, η Εύα θα προσπαθήσει να βλάψει τη Θοδώρα, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου της, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Παύλος και ο Βαγγέλης θα αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της Εύας και θα την καταγγείλουν, ενώ ο εισαγγελέας θα έχει ήδη ενημερωθεί μέσω μιας φωτογραφίας.

Η αστυνομία θα συλλάβει την Εύα στη μαρίνα όπου κρύβεται σε ένα σκάφος, και ο Γιακωβάκης θα ζητήσει την έκδοσή της στην Κύπρο. Οι Βρουλάκηδες, ανακαλύπτοντας ότι ο Παύλος γνώριζε την αλήθεια χωρίς να την αποκαλύψει, θα τον αντιμετωπίσουν, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι βρέθηκαν σε κίνδυνο εξαιτίας της σιωπής του. Η Εύα, ακόμα και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, θα σχεδιάζει εκδίκηση εναντίον όσων την πρόδωσαν, ειδικά εναντίον του Παύλου. Τίποτα δεν θα μπορέσει να την σταματήσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ