Το Ναυάγιο Επεισόδιο 71 – Ο Παντελίδης αποφασίζει να εκδικηθεί τον Γιώργη, που τόλμησε να του στερήσει την ησυχία. Σχεδιάζει ένα διπλό χτύπημα για να τον τιμωρήσει. Αρχικά, τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 71 – Κάνει τόπι στο ξύλο τον Γιώργη

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει στον Βασίλη την ταυτότητα του μυστηριώδους εραστή της Ασημίνας, τον οποίο είχε σκοπό να εγκαταλείψει. Ο Βασίλης ανακατεύεται σε έναν συναισθηματικό τυφώνα από την αποκάλυψη. Μαθαίνοντας ότι ο εραστής ήταν ο Γιώργης, εξοργίζεται διπλά. Αισθάνεται πως τον κορόιδευε και γελούσε εις βάρος του. Η οργή τον οδηγεί σε έντονη σύγκρουση με τον Γιώργη. Παρόλα αυτά, ο Γιώργης δεν επιδιώκει να εκδικηθεί αλλά να προστατευτεί, καθώς νιώθει ότι είναι ο μοναδικός του φίλος.

Ευτυχώς, ο Μιχάλης επεμβαίνει προλαβαίνοντας την κατάσταση να εκτραπεί εντελώς. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την επείγουσα κατάσταση της Ειρήνης και αυτοί μεταφέρουν την γυναίκα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έχει έρθει και η κατάστασή της είναι απόλυτα κρίσιμη. Και η ζωή της και του μωρού που περιμένει κινδυνεύουν. Παράλληλα, η Φανή, επιθυμώντας να ασκήσει πίεση στον “Αντώνη” και να πετύχει τους σκοπούς της, διαδίδει υποψίες για την ταυτότητά του στη γειτονιά.

Ο “Αντώνης” όμως δεν δίνει σημασία σε αυτές τις εξελίξεις. Μαθαίνοντας ότι η Ειρήνη είναι σε κρίσιμη κατάσταση, τρέχει να τη βρει, αγνοώντας τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί από τον Ιπποκράτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ