Το Ναυάγιο Επεισόδιο 72 – Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη, αλλά αυτός έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του: του ανακοινώνει πως γνωρίζει τη βίαιη πράξη που διέπραξε εναντίον της Αλίκης και ότι θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη σύντομα.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 72 – Ο Γιώργης απειλεί τον Παντελίδη

Ο Άγγελος συναντά τον Δημήτρη, τον δολοφόνο των γονιών του, αλλά η συνάντησή τους δεν είναι όπως τη φανταζόταν η Βάσω. Αποκαλύπτει την αλήθεια, βάζοντας τον Δημήτρη αντιμέτωπο με τους φόβους του. Ο Βασίλης παραδέχεται στη Στέλλα ότι ο Γιώργης ήταν ο εραστής της Ασημίνας, κάτι που εκείνη γνώριζε αλλά κρατούσε κρυφό για να τον προστατεύσει. Η Στέλλα, παρότι δεν εκπλήσσεται, αρνείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς πνίγεται στον πόνο της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Ειρήνη και η Στέλλα προετοιμάζονται για τη γέννα. Οι ζωές τους θα αλλάξουν μετά από αυτή τη νύχτα και θα κρατήσουν ένα μυστικό. Ο Πέτρος προσπαθεί να παρηγορήσει την Ειρήνη, αλλά εκείνη τον απορρίπτει. Η Στέλλα, ετοιμαζόμενη για καισαρική, δεν γνωρίζει ότι χάνει το παιδί της. Όταν της παρουσιάζεται ένα μωρό, το αγκαλιάζει συγκινημένη, αφού πιστεύει πως είναι δικό της. Μόνο ο Ιπποκράτης θα μπορούσε να υλοποιήσει τέτοιο σχέδιο: να αντικαταστήσει το παιδί της Ειρήνης με το δικό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ