Παγιδευμένοι – Η μαφία επισκέπτεται το σπίτι της κοπέλας με σκοπό να τη σκοτώσει, και αυτό θα φέρει σοκαριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Δημήτρης αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί μαζί με την Άννα.

Παγιδευμένοι – Πέφτει στα χέρια της μαφίας

Τονίζει τη δέσμευσή του να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του βοηθού του Σταύρου και να φέρουν τον ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης. Καθώς η έρευνα προχωρά, η κοπέλα ανακηρύσσεται ως ύποπτη, προκαλώντας ανησυχία στους πάντες. Ωστόσο, ο Δημήτρης στην αρχή πείθεται για την αθωότητά της, αλλά στη συνέχεια τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η κοπέλα έχει δασκαλευτεί από την Άννα. Λίγο αργότερα ο υπεύθυνος του εργαστηρίου τον ενημερώνει ότι η τρίχα αυτή ανήκει στην κοπέλα. Όταν η ανάλυση της γυναικείας τρίχας αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι νόμιζαν.

Καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αναταραχή, η κοπέλα διαφεύγει από τη μαφία που εισβάλλει στο σπίτι της. Συγχρόνως, ένας άγνωστος άνδρας λαμβάνει ένα μακάβριο μήνυμα, ανακαλύπτοντας ότι η απειλή δεν αφορά μόνο την κοπέλα, αλλά και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Οι εξελίξεις αυτές θα ρίξουν βαθιές σκιές στις ζωές των χαρακτήρων και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη σκοτεινή πλευρά της πόλης.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ