Σασμός επεισόδια – Ο Μαθιός ζει με το φόβο του μεγαλύτερου μυστικού του: τον φόνο του Στεφανή. Οι περιστάσεις έχουν αναγκάσει πολλούς να γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά η σιωπή είναι βαθιά για να αποφευχθεί ακόμα περισσότερη βία.

Σασμός επεισόδια – Στέλνει τον Μαθιό φυλακή

Στα επόμενα επεισόδια, η αποκάλυψη συμβαίνει: η Μαρίνα αντιμετωπίζει το σοκ της αλήθειας. Το μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται μέσω μιας συνομιλίας του Μαθιού με την γιαγιά Ειρήνη, και η αντίδραση της Μαρίνας είναι θυμός και αγανάκτηση. Η αδικία γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν συνειδητοποιεί ότι η γιαγιά γνώριζε την αλήθεια. Η αντίδρασή της είναι άμεση και αποφασιστική, θέλει δικαιοσύνη για τον Πετρή και τον εαυτό της. Η σχέση της με την οικογένειά της καταρρέει, καθώς η απογοήτευση και ο θυμός την χωρίζουν από τους αγαπημένους της.

Η ανάγκη για δικαιοσύνη την οδηγεί στο να αποκαλύψει την αλήθεια στις αρχές. Ο Μαθιός, γνωρίζοντας τις εξελίξεις, τρέμει για το μέλλον του. Καταλαβαίνει ότι η Μαρίνα δεν θα συγχωρέσει και θα απαιτήσει δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του Μαθιού, ερευνώντας και ανακρίνοντας μάρτυρες. Οι Σταματάκηδες ενημερώνονται για την πιθανή επέκταση των ερευνών από τον εισαγγελέα, και αντιλαμβάνονται ότι το τέλος είναι πλέον κοντά.

Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται την αναπόφευκτη καταστροφή, και είναι ανήσυχη καθώς αντιλαμβάνεται την αδυναμία της να βοηθήσει τον Μαθιό. Το μεγαλύτερο μυστικό τελικά αποκαλύπτεται, ανασταίνοντας παλιές πληγές και οδηγώντας σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ