Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Ρούσσος Σταματάκης, αφού δέχτηκε το τηλεφώνημα από την κουνιάδα του, την Καλλιόπη, αποφασίζει να επιστρέψει στην Άνω Ποριά. Η ανησυχία του για την εξαφάνιση του γιου του, Ανδρέα, τον οδηγεί στο να αναλάβει δράση. Επιστρέφοντας στο χωριό, ενεργοποιεί την παρουσία του, προκειμένου να ξεδιαλύνει τα πράγματα.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Ανδρέας συναντά τον πατέρα του

Η επιστροφή του Ρούσσου στο χωριό είναι η αφορμή για την εμφάνιση του Ανδρέα, που επιθυμεί να συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα. Ο Ανδρέας επιθυμεί να μάθει την αλήθεια από το στόμα του Ρούσσου σχετικά με τον έρωτα που είχαν οι γονείς του, Μαρία Βρουλάκη και Ρούσσος, και το δυσάρεστο τέλος που είχαν λόγω των οικογενειακών αντιδράσεων, που οδήγησαν στην αυτοκτονία της μητέρας του.
Παράλληλα, ο θάνατος της Εύας προκαλεί σύγχυση στο χωριό, καθώς όλοι αναρωτιούνται πού θα πρέπει να ενταφιαστεί.

Ο Παντελής, επιπόλαιος όπως πάντα, αρνείται την ιδέα του να τη θάψουν στο χωριό τους. Αντίθετα, ο Παύλος υποθέτει ότι η Εύα πρόσφερε τα χρήματα για την κηδεία του Σπύρου, πριν αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ, ο Γιώργος και η Θοδώρα, λίγο πριν τον γάμο τους, πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και είναι πρόθυμοι να επανασυνδεθούν. Μετά από τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισαν, ο Χρήστος και η Στέλλα αποφασίζουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να παραμείνουν μαζί. Τέλος, η Ντίνα και ο Βαγγέλης επανασυνδέονται, αφού ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ