Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον Άγη… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Το επεισόδιο 21 που θα προβληθεί 23/10. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 21

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Άγης παίρνει τηλέφωνο στο σπίτι του και εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη και τον πατέρα του πως εκείνος επιτέθηκε στην Βικτώρια. Ο υπαστυνόμος συναντάει τον Φώτη και τον ρωτάει αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, μια που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του Παραδείσου.

Ο Παράδεισος των κυριών 23/10 Επεισόδιο 21

Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον Άγη, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε όλους.

Η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει του φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Η Αμαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την Στέλλα όταν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις τις δημιουργούν προβλήματα σε εκείνη αλλά και στους γύρω της.

Στο Μπραζίλ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά την επίσκεψη που δεχτήκανε από τον Χρήστο. Η Φρόσω συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στον Πάρη μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Πολυξένη για τον βιασμό της Αμαλίας από κείνον.

Η συμπεριφορά της όμως θα ξεπεράσει κάθε όριο φέρνοντας και την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση.