Το Ναυάγιο: Στο «Φοίνιξ» επιβαίνουν άνθρωποι με όνειρα, φιλοδοξίες και κρυφούς σκοπούς, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά μέσα σε μια στιγμή. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», υπόσχονται να μας καθηλώσουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Καθηλωτικές εξελίξεις

Ο Κυριάκος μπαίνει στο πλοίο «Φοίνιξ» μία ημέρα πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι του, αντιλαμβανόμενος πως η γυναίκα του, η Στέλλα, είναι έγκυος. Και, πράγματι, η Στέλλα επικοινωνεί μαζί του όσο βρίσκεται στα Χανιά, λέγοντας του ότι έχει κάτι σημαντικό να του ανακοινώσει από κοντά. Ωστόσο, οι ενέργειές της προδίδουν το μυστικό της.

Ο Κυριάκος αγοράζει εισιτήριο για το μοιραίο πλοίο, αλλά, δυστυχώς, δεν θα έχει την ευκαιρία να μάθει επίσημα τα ευχάριστα νέα, αφού ενώ θα παλέψει με τα κύματα, με όλη του τη δύναμη, δεν καταφέρνει να επιβιώσει και θα χαθεί στα βάθη της θάλασσας. Η Στέλλα θα σοκαριστεί μόλις μάθει τον χαμό του.

Εξίσου σοκαρισμένη θα είναι η Ειρήνη, που χάνει τον Αποστόλη από το πλευρό της και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ. Ο Ιπποκράτης, όμως, θα είναι εκεί για να τη σώσει, και όταν βρεθεί στο νοσοκομείο και κατανοήσει τι της έχει συμβεί, θα αναζητήσει απεγνωσμένα τον άντρα της.

Ωστόσο, ο άντρας της δεν θα έχει επιβιώσει. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη θα βρει τα αντικείμενα που απέμειναν στη βαλίτσα που είχε αγοράσει ο Αποστόλης λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο. Όμως, όταν την ανοίξει, τα αρώματα δεν θα βρίσκονται μέσα.

Η Ασημίνα, αντιμετωπίζοντας την αδιάλλακτη απόφαση του Βασίλη να μην χωρίσουν κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο, απομακρύνεται από τον Βασίλη, αναζητώντας λίγο περισσότερη ελευθερία.

Καθώς το πλοίο αρχίζει να παίρνει κλίση, οι δυο τους είναι απομακρυσμένοι. Ο Βασίλης δεν θα την ξαναδεί ποτέ, αλλά σύντομα θα συναντήσει στην Αθήνα τον εραστή της.