Σασμός – Το τέλος της σειράς πλησιάζει, φέρνοντας αναταράξεις με τη Βασιλική να επανέρχεται στον ρόλο του αδίστακτου τέρατος, καθώς οι αποκαλύψεις για τον Αντρέα αλλάζουν τα δεδομένα.

Σασμός – Θέλω να τον δω να καίγεται στην κόλαση

Κατά τη συνάντησή της με την Καλλιόπη, μαθαίνει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Νικηφόρου. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει ότι ο Αντρέας, χρωστώντας χρήματα, προέβη σε ψέματα που οδήγησαν στην τραγωδία. Οι γιοι της Καλλιόπης, Μαθιός και Αστέρης, σοκάρονται από την αποκάλυψη ότι είναι ξαδέλφια του Αντρέα. Μετά από αυτό, ο Μαθιός συνομιλεί με τον αδελφό του στο Σταματόδεντρο, εκφράζοντας ανησυχία για την εκπλήρωση του όρκου του να εκδικηθεί τον Αντρέα. «Δεν θα είσαι μόνος σου σε αυτό, αδελφέ μου. Τις ίδιες απώλειες έχουμε. Το σπίτι μας βυθίστηκε στο πένθος.

Θα παλέψουμε το θηρίο της οργής και θα το νικήσουμε», του λέει ο Αστέρης. Αντλώντας δύναμη από την υποστήριξη του Αστέρη, αποφασίζει να αντιμετωπίσει το θηρίο της οργής τους. Από την πλευρά της, η Βασιλική σκέφτεται ήδη το σχέδιο εκδίκησής της κατά του Αντρέα. «Εγώ δεν έχω δώσει κανένα όρκο, Μαθιό μου, και το μόνο που σκέφτομαι είναι τον Αντρέα να καίγεται στην κόλαση του λέει. Αντίθετα με τους άλλους, στο μυαλό της βρίσκεται μόνο ο εκδικητικός της σχεδιασμός, με την επιθυμία να δει τον Αντρέα να πληρώνει για τις πράξεις του.

Η προσμονή για τον Σασμό είναι αναπόφευκτη, καθώς οι συγκρούσεις και οι αναταράξεις φαίνεται να είναι αναπόφευκτες. Η ιστορία τους πλέκεται γύρω από την εκδίκηση, την οργή και την ανάγκη για δικαιοσύνη, με το μέλλον να είναι αβέβαιο και τις καρδιές τους να παλεύουν με το παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ