Το Ναυάγιο: Ο Μάκης, αποφάσισε να αποτυπώσει τη Λίνα με το φωτογραφικό του φακό, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, εκεί όπου την πρωτοείδε. Η αντίδραση της Λίνας δεν άργησε να έρθει, καθώς ένιωσε παραβίαση της ιδιωτικότητας της. Φτάσανε και οι δύο στην Κρήτη, στις οικογένειές τους, όμως η ζωή ήθελε να ξανά συναντηθούν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης θα αναζητήσει με αγωνία τη Λίνα

Λίγες ημέρες αργότερα, τους ήρθαν σε επαφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής στην Αθήνα. Βρέθηκαν στις δίπλα καμπίνες και συστήθηκαν από την αρχή. Ο Μάκης δεν πίστευε στην τύχη του. Και, όχι μόνο αυτό, της ζήτησε να βγουν για φαγητό όταν φτάσουν στην Αθήνα. Όμως, το ραντεβού αυτό θα αργήσει πολύ, καθώς οι δύο νέοι, μετά το ναυάγιο, θα χάσουν την επαφή τους.

Ο Μάκης θα αναζητήσει με αγωνία τη Λίνα, και αντίστοιχα, εκείνη θα προσπαθήσει να βρει τον Μάκη, αλλά οι συγκυρίες δεν θα ευνοήσουν τη συνάντησή τους. Οι οικογένειές τους θα τρέξουν στο νοσοκομείο για να εξακριβώσουν την κατάστασή τους μετά την τραγική περιπέτεια στα ανοιχτά του Αιγαίου. Κατά τύχη, η μητέρα του Μάκη, η Μαρία, θα κάνει μια ανατριχιαστική διαπίστωση καθώς θα δει απέναντί της τον Δημήτρη, με τον οποίο όπως γνωρίζουμε, είχε σχέση μαζί του πριν γνωρίσει τον Βλάσση.

Η Μαρία και ο Δημήτρης θα παριστάνουν ότι βρίσκονται βλέπονται για πρώτη φορά ενώπιον των οικογενειών τους και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις ζωές τους. Όλοι, εκτός από τη Μαρία, που, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα επιθυμεί να ανακαλύψει τη σχέση του μοναχογιού της με την κόρη του πρώην αγαπημένου της.