Σασμός επεισόδια – Η θλιβερή απώλεια της Εύας σοκάρει το χωριό και η αστυνομία ξεκινά έρευνα για να ανακαλύψει τα αίτια που οδήγησαν στον ξαφνικό και τραγικό της θάνατο της. Ποιος είχε κίνητρο να τη βλάψει; Την Εύα μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα αφήνει την τελευταία της πνοή.

Σασμός επεισόδια – Με αυτό το δηλητήριο σκοτώνει την Εύα

Ο ιατροδικαστής αναλαμβάνει την υπόθεση και ενώ όλοι υποθέτουν αυτοκτονία, η αλήθεια είναι διαφορετική. Μερικές ημέρες αργότερα, ο Χρήστος εξετάζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ανιχνεύεται μεγάλη ποσότητα υδροκυάνιου στο αίμα της Εύας, αποκαλύπτοντας μια σκοτεινή πρόθεση δολοφονίας, αργά και βασανιστικά. Η έρευνα ξεκινά και η ερώτηση ποιος και γιατί ήθελε να την εξαφανίσει με αυτό τον σκληρό τρόπο μέσα στη φυλακή παραμένει αναπάντητη.

Τα νέα του θανάτου της Εύας φτάνουν στην Άνω Ποριά, ενώ η αντίδραση του χωριού είναι έντονη. Κανείς δεν επιθυμεί να γίνει η ταφή της στο τοπικό νεκροταφείο. Ο Χρήστος ρίχνει υπονοούμενα στον Αστέρη για τη δολοφονία της Εύας, δημιουργώντας νέες δυσκολίες για την οικογένεια Σταματάκη. Το ερώτημα ποιος ευθύνεται τελικά και ποιος θα πληρώσει για αυτή την τραγωδία παραμένει ανοιχτό. Όλοι ανησυχούν για αυτά που θα έρθουν στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ