Η παραλία: Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους… Παρακάτω τα επεισόδια 71-72 της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»…

Η παραλία επόμενα επεισόδια 71-72

Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα, και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη.

Η παραλία 10/1 Επεισόδιο 71

Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση του Παπά-Νικόλα με την κόρη του, η Κερασία του εξομολογείται πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο και για πρώτη φορά ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της παρέχοντάς της στήριγμα.

Η παραλία 11/1 Επεισόδιο 72

Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Παράλληλα, όμως, ο Καραχάλιος μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πως κατάφερε ο Διονύσης να κάνει περιουσία και τα μυστικά που του αποκαλύπτουν παλιοί συνεργάτες του Αρχοντάκη στο Ηράκλειο τον βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε δύναμη.

Την ίδια περίοδο, η Μαρία είναι προβληματισμένη σχετικά με τα συναισθήματά της για τον Ανδρέα και σε μια τρυφερή συζήτηση με τον πατέρα της λαμβάνει την πιο σημαντική συμβουλή για το μέλλον της.