Έρωτας φυγάς: Στον δεύτερο κύκλο της σειράς Έρωτας Φυγάς βλέπουμε μία ακόμη μεγάλη ανατροπή . Η αποκάλυψη της ερωμένης του πατέρα του Ιάσονα φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις του με τη μητέρα του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: στα άκρα…

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα γνώριζαν πως ο Γιώργος Δεμερτζής, πατέρας του Ιάσονα, είχε ερωμένη. Όταν η Μαργέτα μάθει ότι ο Ιάσονας συναντιέται κρυφά με αυτήν τη γυναίκα και κάνει παρέα μαζί της μέχρι τώρα, αγανακτεί.

Η Μαργέτα πηγαίνει να βρει την ερωμένη του πατέρα του Ιάσονα και της ζητάει εξηγήσεις. Δεν μπορεί αυτή να της “κλέψει” τον άντρα της και τώρα να θέλει να πάρει και τον γιο της μακριά της.

Η ερωμένη αντιδρά αμέσως. Εκρήγνυται λέγοντας ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη με τον Γιώργο και η Μαργέτα δεν τους άφησε ποτέ να απολαύσουν τον έρωτά τους. Αποκαλύπτει επίσης στον Ιάσονα ότι τον θεωρεί σαν γιο της από την ηλικία των 17 ετών, που ξεκίνησε να μπαίνει στο σπίτι της.

Εκείνη τη στιγμή, η Μαργέτα χάνει τα λόγια της. Ο θυμός της στρέφεται προς τον γιο της. Την επόμενη μέρα, όταν ο Ιάσονας επιστρέφει σπίτι,αλλά οι φύλακες, υπό την διαταγή της Μαργέτας, δεν τον αφήνουν να μπει μέσα και αυτή τον απειλεί με όπλο.

Η Μαργέτα λέει στον Ιάσονα να αλλάξει συμπεριφορά και μετά να ξαναέρθει σπίτι. Μάλιστα, τραβάει το σχοινί στα άκρα, αλλάζοντας το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα ηνία και δωρίζοντας τα ρούχα του νεκρού συζύγου της.

Ο Ιάσονας αντιδρά, κυκλοφορώντας δημόσια με την ερωμένη του πατέρα του και διακηρύσσοντας ότι η μητέρα του εμπόδισε τα σχέδια τους για τον γάμο.