Παγιδευμένοι: Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν με ακόμη πιο δυναμικές εξελίξεις αυτόν τον Σεπτέμβριο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Δεν θα γίνει ο χαφιές του…

Στη συνέχεια της σειράς, μια ακόμη δολοφονία αναστατώνει τους πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά της Κατερίνας, αδερφής του Σταύρου. Από αυτήν την υπόθεση, ο Σταύρος χάνει τα λογικά του καθώς όλοι του αποκρύπτουν πληροφορίες για να προστατεύσουν την υπόθεση και τον ίδιο.

Ο Σταύρος ζητάει από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα να τον ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση της αδερφής του. Τους φωνάζει έξαλλος για τα νέα στοιχεία που έχουν βρει και δεν τον έχουν ενημερώσει.

Οι δύο τους προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες τους πριν τον ενημερώσουν, αλλά εκείνος δεν ακούει. Υποστηρίζει ότι είναι η υπόθεσή του και όλοι πρέπει να του τα λένε όλα. Επίσης θα έρθει σε σύγκρουση και με την Αγγελική. Της φωνάζει για το γεγονός ότι ασχολείται με την υπόθεση χωρίς να είναι σε αυτήν.

Η Αγγελική του λέει ότι προσπαθεί να βοηθήσει για να βρεθεί γρήγορα μια λύση. Εκείνος, όμως, την απειλεί ότι θα την απομακρύνει αν δεν του λέει όλα όσα μαθαίνει.

Η Αγγελική αντιτίθεται και του λέει ότι δεν θα γίνει ο χαφιές του. Μετά από αυτήν την κόντρα, οι δυο τους απομακρύνονται. Ο Σταύρος τους θεωρεί όλους εχθρούς του και η κατάστασή που βρίσκεται τους ανησυχεί όλους. Η Νάντια προειδοποιεί τον Δημήτρη και τον Ανδρέα για αυτό.