Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς ο Δημήτρης θα είναι στο στόχαστρο κάποιων ανθρώπων που επιθυμούν να τον βγάλουν από τη μέση, ενώ ο Σπύρος και ο Σταύρος βρίσκονται σε μια παράλληλη επικίνδυνη κατάσταση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Ο Δημήτρης αναλαμβάνει μια νέα περίπλοκη υπόθεση που προκαλεί ενόχληση σε ορισμένους. Έτσι, προχωρούν σε μια ενέργεια για να τον εμποδίσουν βάζοντας μια βόμβα στο αυτοκίνητό του με στόχο την εξόντωσή του.

Χωρίς να υποψιάζεται κάτι, ο Δημήτρης φτάνει στη δουλειά του όπου συναντά τον Ανδρέα, ενώ η Άννα και η Αγγελική βρίσκονται στο εξωτερικό του κτιρίου.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος και ο Σταύρος είναι κοντά στο αυτοκίνητο του Ανδρέα όταν η βόμβα εκρήγνυται και ο Δημήτρης βλέπει το περιστατικό από το παράθυρό του. Σε κατάσταση σοκ, τρέχει έξω, φωνάζει τον πατέρα του και την ίδια στιγμή η Άννα και η Αγγελική πανικοβλητες σπεύδουν προς το μέρος της έκρηξης.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ο Σπύρος και ο Σταύρος βρίσκονται στο έδαφος χωρίς αισθήσεις, αλλά ευτυχώς τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά και έτσι αποχώρησαν σύντομα από το νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Αντρέα για να βρουν ποιος μπορεί να είναι πίσω από αυτή την επίθεση.