Ο Αλέκος βάζει τέλος στη σχέση Σταύρου-Αγγελικής… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Το σχέδιο του Αλέκου εναντίον Σταύρου Αγγελικής στέφεται με επιτυχία

Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, έρχονται μεγάλες ανατροπές που θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή των κεντρικών χαρακτήρων, καθώς ο Αλέκος Χατζής συνεχίζει τις προσπάθειες του για να καταστρέψει τον Δημήτρη, την Άννα, τον Ανδρέα και τον Σταύρο.

Μάλιστα ανακαλύπτει ότι ο Σταύρος είναι ζευγάρι με την εισαγγελέα Αγγελική Ρούσσου και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί, βάζοντας σε εφαρμογή ακόμα ένα ύπουλο σχέδιο. Συγκεκριμένα ενημερώνει τον Τύπο για το κρυφό ειδύλλιο τους, προκαλώντας προβλήματα και στους δύο. Παρά το γεγονός ότι οι κοντινοί τους γνωρίζουν για τη σχέση τους, οι δύο εισαγγελείς είναι συγκρατημένοι δημόσια και δεν δίνουν κανένα δικαίωμα στον χώρο εργασίας τους.

Έτσι, λοιπόν, φτάνοντας μια μέρα στην Εισαγγελίας το Πειραιά, τους περιμένουν δημοσιογράφοι που τους ρωτούν επίμονα για το ερωτικό σκάνδαλο, προκαλώντας σοκ και αμηχανία. Στη συνέχεια πηγαίνουν στα γραφεία τους και καθώς μπαίνουν στο διαδίκτυο βλέπουν ότι η σχέση τους έχει δημοσιοποιηθεί με τίτλο «Ερωτικό σκάνδαλο στην εισαγγελία».

Αναστατωμένοι, επιχειρούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να να κρατήσουν το κύρος τους χωρίς να λογοδοτήσουν στους ανωτέρους τους, ενώ παράλληλα απομακρύνονται προκειμένου να μπει τέλος στο σκάνδαλο.

Στην προσπάθεια να λύσουν το πρόβλημα, ο Σταύρος προτείνει στην Αγγελική να κάνουν έναν ψεύτικο γάμο, όπως είχαν κάνει ο Δημήτρης και η Άννα για να αποφύγει ο εισαγγελέας την κατάθεση για την παράνομη έρευνα της δικηγόρου στο σπίτι του καθηγητή της Μυρτώς.

Η πρόταση αυτή, όμως, εξοργίζει την Αγγελική, που, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αρνείται κατηγορηματικά να ακολουθήσει μια τέτοια βρώμικη διαδικασία. Αποφασισμένη να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της, αποφεύγει τον Σταύρο, που προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί της.

Η απόφαση της να χωρίσουν είναι αμετάκλητη, παρά τις προσπάθειες του Σταύρου. Ο χωρισμός αυτός επηρεάζει αρνητικά και τους δύο, καθώς εξαναγκάζονται να συνεχίσουν να εργάζονται σε διπλανά γραφεία και να ζουν χώρια, παρά την αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλον.