Αναταράξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA. Αφορούν κυρίως τον χαρακτήρα του Αστέρη, καθώς αυτός θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα σοβαρό ζήτημα υγείας.

Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Άνω Ποριά και την υποδέχονται όλοι με χαρά, εκτός από μια γυναίκα που αδυνατεί να προσπεράσει την συμπεριφορά της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό myTV, ο Αστέρης επανέρχεται στις καθημερινές του ρουτίνες και την εργασία, αλλά ο συνδυασμός της κατάπονησης, του στρες και των εξελίξεων θα τον οδηγήσουν σε μια κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρης, ενώ βρίσκεται σε συζήτηση με την Αργυρώ εκφράζοντας την αδιαθεσία του, πέφτει αναίσθητος στα χέρια της. Αυτός, αλλά και η Καλλιόπη με τον Μαθιό, που ειδοποιούνται από την Αργυρώ, μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως ενημερώνουν οι γιατροί λίγο αργότερα, ο Αστέρης βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση λόγω νεφρικής ανεπάρκειας.

Αναρωτιόμαστε αν η τηλεοπτική σειρά “Σασμός” στον ALPHA θα έχει μια νέα, τέταρτη σεζόν.

Παρά τα πολλά σενάρια που εμφανίζονται, μετά απο την επιτυχία των τριών προηγούμενων κύκλων, φαίνεται ότι η σειρά θα κλείσει φέτος.

Η σειρά “Σασμός” από τον ALPHA, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες, τόσο σε ποσοστά τηλεθέασης όσο και σε κριτικές, φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος της στην ελληνική τηλεόραση, παρά τα σενάρια για έναν τέταρτο κύκλο σε μορφή spin-off.

Αν και ο ALPHA ήθελε η επιτυχία της σειράς να συνεχιστεί, υπάρχει προβληματισμός για το αν η ιστορία έχει αρχίσει να παρακμάζει. Η σειρά πραγματικά ξεκίνησε ως μια σεζόν αλλά έφτασε σε τρεις λόγω της απαίτησης του κοινού.

Οι ξένες τηλεοπτικές σειρές μας διδάσκουν ότι όλα ολοκληρώνονται κάποια στιγμή και είναι καλύτερο να τελειώνουν στην κορυφή της δημοτικότητάς τους.

Έτσι, βάσει των νεότερων στοιχείων, ο ALPHA μαζί με την ομάδα των συγγραφέων αποφάσισαν ότι η σειρά “Σασμός” θα τελειώσει φέτος, στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έχοντας το αναμενόμενο τέλος για τη σειρά.