Η ένταση αυξάνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς η Μεταξία είναι πεπεισμένη ότι η Δαμιανή, η πεθερά της, είναι η δολοφόνος του παιδιού της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Θεοφανώ κατηγορεί δημόσια την Πολυξένη για το φόνο του μωρού, ενώ ο Αντρέι έχει στα χέρια του ήδη όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Όλοι σε κατάσταση σοκ, αναρωτιούνται γιατί η Πολυξένη να έχει προβεί σε μια τόσο φρικτή πράξη. Η Πολυξένη παραδέχεται την ενοχή της, ενώ η Δαμιανή φοβάται μην αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ αποφασίζει να κλείσει την Πολυξένη στο μπουντρούμι και την επόμενη ημέρα να την κρεμάσει.

Ωστόσο, η Μεταξία αμφισβητεί την παραδοχή της Πολυξένη και επισκέπτεται την μητέρα της, Γερακίνα. Της μιλάει για την πεποίθηση ότι η Δαμιανή είναι η δολοφόνος του μωρού. Εκείνη, ωστόσο, διαφωνεί, λέγοντας ότι η Δαμιανή δεν θα μπορούσε να είναι η δολοφόνος, καθώς αγαπά τα «τουφέκια» της. Η Μεταξία όμως το νιώθει τόσο έντονα που δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση να κλείσει έτσι.