Έρωτας Φυγάς: Η μοίρα θέλει τα μάτια της Αλεξάνδρας συνέχεια δακρυσμένα

Με τον πιο δραματικό τρόπο μπαίνει τέλος στην αγάπη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, καθώς όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς, ο θάνατος θα είναι τελικά αυτός που θα χωρίσει για πάντα το ζευγάρι.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα απολαμβάνουν, επιτέλους, την ηρεμία και τον έρωτά τους, ενώ η Ευγενία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα και να αποδεχθεί την ήττα της. Παρόλα αυτά είναι ικανοποιημένη που μπορεί πλέον να είναι με τον Στεφανάκο, τον οποίο θα είχε χάσει για πάντα αν ο Μάρκος αποφάσιζε να φύγει με την Αλεξάνδρα μακριά από το Κιάρι.

Μια μέρα, ενώ η γιατρός βρίσκεται με το μωρό της στο σπίτι του Στέφανου, συμβαίνει ένα ατύχημα που θα φέρει ένα σερί τραγικών εξελίξεων. Η Ευγενία αφήνει για λίγο το μωρό στον καναπέ και απομακρύνεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούει έναν θόρυβο και γυρίζοντας βλέπει το παιδί κάτω στο πάτωμα. Αμέσως το μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς φαίνεται ότι ο Στεφανάκος έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα, η Παναγιώτα ενημερώνει τον Μάρκο για το τραγικό συμβάν. Εκείνος τρελαίνεται στη σκέψη ότι έχει συμβεί κάτι στον γιο του και σπεύδει γρήγορα προς το νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται μαζί στο αυτοκίνητο.

Κι ενώ είναι καθ’ οδόν, βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να τους προσπερνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Αποστολόπουλος χάνει τον έλεγχο και πέφτει σε ένα γκρεμό. Η Αλεξάνδρα και ο Δεμερτζής τρέχουν εκεί, και ο Ιάσονας απεγκλωβίζει τον Μάρκο από το αυτοκίνητο, που στη συνέχεια τυλίγεται στις φλόγες.

Ταυτόχρονα, ζητούν βοήθεια και ο Μάρκος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Μιχάλης και το ιατρικό προσωπικό προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του, όμως δυστυχώς είναι βαριά τραυματισμένος και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να κερδίσει την μάχη.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος, ο Φάνης, και οι υπόλοιποι συγγενείς ενημερώνονται σχετικά με το σοβαρό περιστατικό, και ο πατέρας του τρέχει στο πλευρό του, ενώ και η Αλεξάνδρα δεν φεύγει στιγμή από κοντά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv,ο Ιάσονας και ο Μάρκος έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία για μια ειλικρινή συζήτηση, συγχωρώντας ο ένας τον άλλον για όλα. Οι επόμενες ώρες είναι πραγματικός εφιάλτης και δυστυχώς, ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή.

Αυτή η κατάληξη συντρίβει την Αλεξάνδρα, η οποία δυσκολεύεται να δεχτεί ότι, μετά από τόσο κόπο και δυστυχία, χάνει για πάντα τον άντρα που αγαπά. Ο πόνος της είναι τεράστιο και όλη η Μεσσηνία βυθίζεται στο πένθος λόγω αυτής της σημαντικής απώλειας.