Η μάγισσα: Οι δύο οικογένειες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού

Μεγάλη ταραχή αναμένεται να προκαλέσουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα», στον πύργο των Λασκαραίων. Όλα ξεκινούν όταν αποκαλύπτεται ότι η Θεοφανώ είναι έγκυος. Ο Μιχαήλ, πεπεισμένος ότι το παιδί είναι του Φρίξου, επισπεύδει τον γάμο τους, ωστόσο, αυτή η απόφαση οδηγεί στην έκρηξη του Μάρκου, ο οποίος είναι αποφασισμένος να αναλάβει ο ίδιος την ανατροφή του παιδιού.

Την επομένη, η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους, όμως, μια ανατροπή συγκλονίζει τον πύργο. Ο Μάρκος, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, κάνει την σοκαριστική αποκάλυψη για την παράνομη σχέση τους και ότι το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του.

Όσα δηλώνει προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Αρχικά, ο νεαρός αντιμετωπίζει τη Δαμιανή. Παράλληλα, όλοι περιμένουν την ακραία αντίδραση της Μεταξίας, η οποία αφήνει τον πύργο και αναζητά καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ παγιδεύεται, γίνοντας «όμηρος» των αποφάσεων των άλλων, τόσο για τη ζωή της όσο και για του παιδιού της.

Τις επόμενες ημέρες, ο όρος της Μεταξίας για την επιστροφή της στους Λασκαραίους δεν βρίσκει σύμφωνο τον Μάρκο και πλέον οι δύο οικογένειες βρίσκονται στο πιο επικίνδυνο σημείο.

Από την άλλη, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ώστε, μετά τη γέννα, η Θεοφανώ να αποχωρήσει από τον πύργο και να επιτραπεί σε αυτούς να αναλάβουν την φροντίδα του παιδιού, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, δεν βρίσκει κανέναν υποστηρικτή. Από αυτήν τη στιγμή και έπειτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον πύργο των Λασκαραίων και στη ζωή της Θεοφανώς.