Η Μάγισσα: Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 35

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Αντρέι κι ο Κανέλλος θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο, που θα τους συγκλονίσουν. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να βγάλουν απ’ τη μέση την Ποτούλα. Η σχέση του Μάρκου με την Θεοφανώ οδηγείται ξανά σε αδιέξοδο, ενώ ένα ένοχο μυστικό της Θεοφανώς θα γίνει γνωστό σε όλο τον πύργο, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Η Μάγισσα 11/12 Επεισόδιο 35
Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς κι ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της με τον Φρίξο. Ο Μάρκος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στους Γερακάρηδες που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα. Ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο.

Ο Κανέλλος θα μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν του Τζανέτου αλλά κι ένα μυστικό, που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν.