Ο θάνατος του Λάζαρου και η επίθεση στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής προκαλούν σε όλο το χωριό έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος της βεντέτα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Και οι φόβοι αυτοί δεν είναι άδικοι, καθώς ο Αντρέας συνεχίζει τα σκοτεινά του σχέδια, προσπαθώντας να προσθέσει σε αυτά και την Εύα. Όταν ο Αντρέας προτείνει να σκοτώσουν τον Μαθιό Σταματάκη, η Εύα αναρωτιέται: «Τι εννοείς να τον βγάλουμε από τη μέση, Αντρέα;», και συνεχίζει: «Εγώ ήθελα απλά να μάθω τι έχει κάνει στη ζωή του, αν συνδέεται με το δικό μου πρόσωπο και να πάρω εκδίκηση».

Ο Αντρέας αντιδρά και αρχίζει να διχάζεται για το τι πραγματικά κρύβει η Εύα πίσω από τη γλυκιά της εμφάνιση: «Τι είσαι εσύ; Μου λες; Όλο μου μιλάς με μισόλογα, ενώ εγώ από την πρώτη στιγμή σου έχω φανερώσει το πραγματικό μου πρόσωπο. Δεν φαντάζομαι να είσαι μυστικός πράκτορας;»,την ρωτά κι εκείνη για να αποφύγει να του δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση του λέει: «Ναι, είμαι μυστικός πράκτορας. Οπότε περιμένω να το σεβαστείς και να σιωπήσεις. Μην κάνεις τίποτα αν δεν σου πω εγώ ή δεν το συζητήσουμε πρώτα» και φεύγει.

Την ίδια ώρα, η Αργυρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμα αποκάλυψη, και χάνει πάσα ιδέα για τον άνθρωπο της. «Προτιμάς να είσαι με την πλευρά ενός δολοφόνου αντί για την οικογένειά σου;», ρωτάει τον Αστέρη και η απάντηση θα την εξοργίσει ακόμα περισσότερο.

«Δεν είναι δολοφόνος, Αργυρώ. Είναι ο αδελφός μου που έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει και το παιδί της. Κι εγώ στη θέση του μάλλον το ίδιο θα είχα κάνει για σένα αν σε έβλεπα να βασανίζεσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν σου άξιζε», της τονίζει και η Αργυρώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, του απαντά ότι έφτασε η ώρα να χωρίσουν οριστικά, αφού για εκείνον η σχέση τους περνάει σε δεύτερη μοίρα. «Μάλλον ήρθε η ώρα να φύγω από αυτό το σπίτι. Θα έρθω κάποια άλλη στιγμή που δεν είσαι εδώ για να μαζέψω τα πράγματά μου», την ενημερώνει και η Αργυρώ ξεσπάει σε κλάματα.