Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται με συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς η Μαρία επιδίδεται σε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες να χωρίσει οριστικά τον Μάκη από την Λίνα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Διαλύει την σχέση Μάκη – Λίνας

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, ανοίγοντας παρτίδες και συνεργαζόμενος με τον Βασίλη, επιδιώκει να τον κάνει γαμπρό στη Λίνα, προτείνοντας τον ανιψιό του Όθωνα. Ο Όθωνας, με τη σειρά του, πολιορκεί την Λίνα, παρά την έλλειψη συγκατάθεσής της. Απροσδόκητα, δίνει δύο εισιτήρια για το θέατρο στη Λίνα, χωρίς να ενημερώσει τον Μάκη. Ο Μάκης, όμως, ανακαλύπτει την κίνηση και απαιτεί εξηγήσεις. Ταυτόχρονα, η Πολυξένη συναντά τη Μαρία και αποκαλύπτει το προξενιό της Λίνας με τον Όθωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, η Μαρία αναλαμβάνει να μεταβιβάσει αυτά τα νέα στον Μάκη, κάτι που θα τον σοκάρει βαθιά. Η Μαρία, με σκοπό να διαλύσει τη σχέση του Μάκη με τη Λίνα, είναι πεπεισμένη πως αυτή η αποκάλυψη θα οδηγήσει σε αυτό. Ο Μάκης αρχικά αμφισβητεί τα λεγόμενα της μητέρας του, αλλά όταν παρατηρεί τον Όθωνα να αποχωρεί από το σπίτι της Λίνας, ο θυμός τον κυριεύει και η σχέση τους βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ίσως ακόμα και σε οριστικό χωρισμό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ