Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Κρίστια, που σκέφτεται ακόμα αυτά που δεν της κολλάνε για τον Παύλο και τη μητέρα του, τηλεφωνεί στη Χλόη, δήθεν να δει πότε έρχονται με τον Παύλο στην Κύπρο και η Χλόη της λέει κάτι, που την παραξενεύει ακόμα περισσότερο. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 25-26

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 29/8 Επεισόδιο 25-26

Ο Στέφανος πάει στον Χριστόφορο και του λέει πως θέλουν στο τμήμα το όπλο του Φίλιππου για εξέταση. Ο Χριστόφορος του λέει πως ο Φίλιππος λείπει στο εξωτερικό κι ο Στέφανος του ζητάει να πάει αυτός το όπλο στο τμήμα.

Όταν γυρνάει στο τμήμα, το λέει στον Άλκη, όταν του τηλεφωνεί η Χάρις και του ζητάει να συναντηθούν.
Η Ειρήνη, που έχει βγάλει βόλτα τον Μπεν, περνάει απ΄ το μαγαζί της Σοφίας κι εκεί συναντάει την Έλενα, που έχει πάει να ευχαριστήσει τη Σοφία για το ενδιαφέρον που έδειξε γι΄ αυτήν το προηγούμενο βράδυ.

Η Κρίστια, που σκέφτεται ακόμα αυτά που δεν της κολλάνε για τον Παύλο και τη μητέρα του, τηλεφωνεί στη Χλόη, δήθεν να δει πότε έρχονται με τον Παύλο στην Κύπρο και η Χλόη της λέει κάτι, που την παραξενεύει ακόμα περισσότερο.

Ο Χριστόφορος σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να βρει την Έλενα, ενώ ο Στέφανος μιλάει με τη Χάρις, τον ειδοποιούν ότι πήραν σήμα απ΄ το κινητό του Πολυβίου, από κάπου που ο Στέφανος δε μπορεί να το φανταστεί. Ο Χριστόφορος αιφνιδιάζει την Έλενα και την πάει σε μια αποθήκη της εταιρίας.

Εκεί τη ρωτάει ποιος την έστειλε σ΄ αυτόν και τι θέλει απ΄ αυτόν. Η Έλενα στριμωγμένη, το παίζει αθώα στην αρχή, αλλά, όταν βλέπει ότι ο Χριστοφορος δεν την πιστεύει, σκαρφίζεται μια ιστορία να του πει, σε μια τελευταία απόπειρα να τον πείσει ότι δεν την έστειλε κανένας.

Ο Στέφανος με τον Βασίλη βρίσκουν ένα όπλο και το κινητό του Πολυβίου στο σπίτι το Φίλιππου. Η Ειρήνη επιμένει ότι δεν είναι του Φίλιππου κι ότι κάποιος τα έβαλε εκεί για να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Πολυβίου.

Η Κρίστια λέει στο Μάρκο τι της είπε η Χλόη στο τηλέφωνο. Αναρωτιέται γιατί ο Παύλος δεν ήταν στην κηδεία της μητέρας του, αφού ήταν τόσο δεμένος μαζί της, κατά τα λεγόμενα της Χλόης.

Η Σοφία ρωτάει την Ειρήνη πώς γνωρίστηκαν με την Έλενα και ποιος είναι ο Μανώλης, αλλά, η Ειρήνη αποφεύγει να της απαντήσει, ενώ η Χλόη με τον Γρηγόρη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Κύπρο.