Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Θέμης, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Δώρου, συναντάει πάλι τυχαία το Χριστόφορο και τα βάζει μαζί του γι΄ αυτό που είπε, ότι μπορεί η Εύα να σκότωσε το Νικήτα Αβράμη…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 45

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Σοφία μαθαίνει ότι ο Φίλιππος παραδόθηκε στην αστυνομία. Μιλάει με την Ειρήνη γι΄ αυτό κι η Ειρήνη της ανακοινώνει και κάτι ακόμα, που την κάνει να συγκινηθεί πολύ. Η Λουίζα είναι ακόμα χαμένη και σε σοκ μετά το θάνατο του Δώρου.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/9 Επεισόδιο 45

Η Σοφία λέει στην Ειρήνη ότι ο Άρίστος έφυγε απ΄ το σπίτι μετά από έναν ακόμα καυγά τους, που αυτός τη χαστούκισε. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως οι γονείς της είχαν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους, εκτός απ΄ το θέμα της υιοθεσίας της, αλλά, η Σοφία αποφεύγει να της πει ποια ήταν.

Ο Θέμης, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Δώρου, συναντάει πάλι τυχαία το Χριστόφορο και τα βάζει μαζί του γι΄ αυτό που είπε, ότι μπορεί η Εύα να σκότωσε το Νικήτα Αβράμη.

Ο Στέφανος λέει στη Χάρις ότι δεν έχει πει ακόμα στην Αμάλα για την υιοθεσία από φόβο μήπως δε γίνει και η Αμάλα χρειαστεί να γυρίσει πίσω στη Συρία. Όταν η Χάρις τον ρωτάει, αν είναι ομοφυλόφιλος, ο Στέφανος, ενώ θα ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί της, τελικά, κάνει πίσω και δεν το παραδέχεται.

Ο Θέμης πάει στο σπίτι του Μάρκου να πει στη Χριστίνα για το θάνατο του Δώρου, αλλά, η Χριστίνα με το που τον βλέπει εκεί, σηκώνεται και φεύγει.
Ο Άρης ρωτάει τη Λουίζα, αν τρέχει κάτι ανάμεσα σ΄ αυτήν και στο Θέμη.

Ο Μάρκος πάει στην εταιρία του Χριστόφορου να κανονίσει συνάντηση του με τον Παύλο, ενώ την ίδια στιγμή η Κρίστια, η Χλόη κι ο Παύλος είναι μαζί σ΄ ένα καφέ, όπου μια έκπληξη περιμένει τον Παύλο και την Κρίστια.