Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 94

Η Ιουλία σκέφτεται τα λόγια του Στάθη, να παρακολουθήσει την Αριάδνη για να μάθουν αν τελικά έχει μπλέξει με τον Χρήστο, και τηλεφωνεί στην Αφροδίτη για να της προτείνει να πάνε στην ταβέρνα οι δυο τους, όμως εκείνη δεν μπορεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 94

Το βράδυ, μαζεύονται όλοι στο σπίτι της Αθηνάς για τον αρραβώνα της Αναστασίας και του Αποστόλη.Ο Φίλιππος ανησυχεί μήπως ο Παρασκευάς κάνει και πάλι κάποια χοντράδα στην Ειρήνη και η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Η Αρετή και ο Τάσος έχουν πάει πάει στην ταβέρνα για φαγητό, κι εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να προσβάλει την Αριάδνη. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στον Μάνο, όμως αρνείται να μιλήσει στην Αμαλία.

Λίγο αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στο σπίτι της Ισμήνης όπως της ζήτησε. «Παίζει κάτι ανάμεσα σε σένα και το Χρήστο;» την ρωτά ευθέως και φυσικά εκείνη το αρνείται.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργαρίτα ανήσυχη για την συμπεριφορά του Παρασκευά, αποφασίζει να μιλήσει στον Λυκούργο. Η Αριάδνη φεύγοντας από το σπίτι της Ισμήνης πηγαίνει αμέσως στον Χρήστο για να του πει όσα είπε.

Ο Δημοσθένης για ακόμα μία φορά ζητάει βοήθεια από τον Στάθη, όμως εκείνος του γυρίζει και πάλι την πλάτη.
Ο Αποστόλης πηγαίνει στο δημαρχείο για μια δουλεία και η Αμαλία δεν χάνει την ευκαιρία να χρεώσει την απουσία της από τον αρραβώνα της στον Μάνο και την Μαρίνα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στάθης και η Ιουλία κανονίζουν πότε θα ταξιδέψουν για Αθήνα.Στο σπίτι των Βρεττάκων η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι και η Αμαλία γίνεται ακόμα πιο απότομη.