Σασμός εξελίξεις – Η Σάντρα εφαρμόζει το ύπουλο σχέδιό της για να χωρίσει τον Αστέρη από την Αργυρώ, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο χωριό, η Σάντρα έχει εντυπωσιαστεί από τον Αστέρη και επιδίωκει να τον προσεγγίσει.

Σασμός εξελίξεις – Το σχέδιο της τινάζεται στον αέρα

Αν και η Αργυρώ παρατηρεί τις προσπάθειες της Σάντρας να πλησιάσει τον Αστέρη και θέλει να αντιδράσει, εκείνη αρνείται να παραδεχτεί οτιδήποτε και κατηγορεί την Αργυρώ, βγάζοντάς την τρελή μπροστά στους άλλους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μανόλης ακούει μια συζήτηση της Σάντρας στο τηλέφωνο σχετικά με το ύπουλο της σχέδιο. Η Σάντρα έχει ως στόχο να κατακτήσει τον Αστέρη και να απομακρύνει την Αργυρώ από τη ζωή τους.

Παράλληλα, η Αργυρώ προσπαθεί να απομακρύνει τον Αστέρη από τη Σάντρα με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να διαμεσολαβήσει στη σχέση μεταξύ Σάντρας και κόρης της, χωρίς να γνωρίζει τι ετοιμάζει η Σάντρα. Ερωτηματικό παραμένει αν η Σάντρα θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της και να καταστήσει τον Αστέρη δικό της, απομακρύνοντας την Αργυρώ από τη ζωή τους. Το ερώτημα είναι αν θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ενεργειών της ή θα επιμείνει στο σχέδιό της μέχρι το τέλος;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ