Μεγάλες εκπλήξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Το Ναυάγιο“, με την κεντρική ηρωίδα, την Ειρήνη να ερωτεύεται ξανά αν και ήδη είναι ένα βήμα πριν φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Παρ’ όλες τις δεύτερες σκέψεις της Ειρήνης για τον Ιπποκράτη, δέχεται τελικά να γίνει αυτός ο γάμος. Ο Ιπποκράτης της παρουσιάζει μία ζεστή και ήρεμη πλευρά του εαυτού του, την κάνει να πιστέψει ότι θα της δώσει την οικογένεια που χρειάζεται για να μεγαλώσει το μωρό της, κρύβοντας ωστόσο τον ψυχικά ασταθή του χαρακτήρα.

Παράλληλα, θα μπε στη ζωή της ένας άλλος άνθρωπος, ο Πέτρος, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μοιράζονται την ίδια τραγική εμπειρία από το ναυάγιο, έρχονται πολύ κοντά και χτίζουν έναν δεσμό, γεμάτο αγάπη και σεβασμό.

Αλλά ο Ιπποκράτης δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη νέα γνωριμία της Ειρήνης, καθώς την αισθάνεται σαν απειλή για την σχέση τους. Τον ενοχλεί που ο Πέτρος καταφέρνει να πείσει την Ειρήνη να μπει στον αγώνα για να βοηθηθούν τα θύματα του ναυαγίου.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες του Ιπποκράτη, δεν μπορεί να απομακρύνει την Ειρήνη από τον Πέτρο. Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, στα επόμενα επεισόδια ο Πέτρος θα καταφέρει να κερδίσει την αγάπη της Ειρήνης. Η έλξη μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο έντονη, αν και κανείς απ’ τους δυο δεν τολμά να παραδεχτεί τι συμβαίνει. Η Ειρήνη εξαιτίας του γάμου της με τον Ιπποκράτη και ο Πέτρος επειδή κρύβει την πραγματική του ταυτότητα.