Όπως θα διαπιστώσουμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς”, η μυστική σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο θα αποκαλυφθεί στα μέλη της οικογένειάς τους προκαλώντας σάλο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Λυκούργος είχε μάλιστα υποπτευτεί πως η Αριάδνη και ο Χρήστος κρύβουν κάτι και είχε πει στον Χρήστο να μην προσλάβει την Αριάδνη στην ταβέρνα.

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με την Αριάδνη και όταν την ρωτάει παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να του αποκαλύψει με ποιόν είναι ερωτευμένη, έτσι ο Στάθης νομίζει πως αυτός που ερωτεύτηκε η κόρη του είναι ο Ορέστης.

Όμως, καθώς προχωρά η πλοκή, ο Στάθης και ο Λυκούργος έρχονται αντιμέτωποι με όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, πράγμα που τους κάνει να τα χάσουν. Ο Χρήστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αποκαλύψεις του θείου του και έτσι παραδέχεται την αλήθεια.

Έτσι μετά από την πίεση του Λυκούργου θα του δηλώσει ότι από την μία αγαπάει την Αφροδίτη, από την άλλη όμως είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη.